Personvern og Sikkerhet

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og – forskrift. Dressmann AS kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfeller.

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene er uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet.

Du har også rett til å bli informert om alle de behandlinger av personopplysninger som foregår hos Dressmann AS.

Dersom du ønsker innsyn kontakt Dressmann AS skriftlig på følgende adresse:

Dressmann AS Bergerveien 5 1396 Billingstad ATT: Webansvarlig

Betalingssikkerhet

Når du handler på våre nettsider skal du vite at du handler trygt. Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Nets som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard/Eurocard eller Diners.

Med Nets har man de samme garantier og den samme trygghet som i butikk. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Betalingsinformasjonen håndteres og oppbevares i sin helhet av Nets, noe som gir trygghet for både nettbutikken og deg som kunde. Nets innhenter autorisering fra kortleverandørene for hver enkelt ordre. Et stjålet kredittkort kan med andre ord ikke misbrukes hos oss.

Kredittkortet belastes når varene sendes ut fra vårt lager. Når du kjøper via vår nettbutikk kan du betale med Visa, MasterCard/EuroCard eller Diners.

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og – forskrift.

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil og hentes opp derfra ved senere besøk. Dressmann AS bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon, eller til å gi informasjon til tredjeparter. Det finnes to ulike typer informasjonskapsler, vedvarende og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner). Vedvarende informasjonskapsler lagres som en fil på din datamaskin eller mobil i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Informasjonskapsler for sesjoner er midlertidige og forsvinner når du stenger økten i nettleseren.

Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilen ved hjelp av nettleseren. Se under “hjelp” i nettleseren for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler.

Merk deg at du ikke vil kunne handle hvis du slår av informasjonskapsler.

Vi bruker informasjonskapsler for tredjepart til å samle inn statistikk i aggregatform ved hjelp av analyseverktøy som Google Analytic. Både vedvarende og midlertidige informasjonskapsler (informasjonskapsler for sesjoner) blir brukt. De vedvarende informasjonskapslene lagres på datamaskinen eller mobilen i ikke mer enn 6 måneder.

Servicemail

Dersom handelen blir avbrutt, sender vi deg en e-post hvor du kan klikke deg inn på siden vår og fortsette/fullføre handelen.

Trygg E-Handel

Vi er sertifisert av Trygg E-handel.