Lukk handlekurv

MEDLEMSVILKÅR OG PERSONVERNERKLÆRING

Velkommen til Friends of Dressmann. Det er viktig at du tar deg tid til å lese gjennom våre medlemsvilkår. 

Friends of Dressmann er fordelsprogrammet i Dressmann. Dressmann AS er en del av Varner konsernet, og det er Varner AS, Nesøyveien 4, 1376 Billingstad som er ansvarlig for fordelsprogrammet.

Det er helt gratis å melde seg inn og være medlem i Friends of Dressmann fordelsprogram.

Dette er et personlig fordelsprogram der du kan tjene poeng du kan løse inn i bonusjekker, og motta fordeler og tilbud tilpasset deg som medlem i programmet.

Medlemmer får tips, gode tilbud, invitasjoner til events, konkurranser og relevant informasjon angående ditt medlemskap og ditt bonusprogram mm. via kanalene SMS, e-post og web. Du må selv velge minst en av kanalene e-post eller SMS du ønsker å bli kontaktet i.

For å bli medlem må du være over 16 år og ha adresse i Norge.

Ved innmelding må du aktivt samtykke til å bli medlem. Hvis du ikke gir aktivt samtykke, vil din midlertidige profil, inkludert eventuelt oppsparte poeng/bonussjekker bli slettet etter 30 dager.

Som medlem i Friends of Dressmann fordelsprogram samtykker du i at Varner AS kan lagre, prosessere og benytte opplysninger om deg som grunnlag for tilpassede tilbud, medlemskampanjer og informasjon rundt fordelsprogrammet. Du kan lese mer om ditt personvern under avsnittet «Hvordan håndteres mine personopplysninger?».

Medlemskapet er koblet mot ditt mobilnummer som også fungerer som identifikasjon i stedet for din kundeID

Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap i Friends of Dressmann. Dette kan gjøres på Mine Sider på dressmann.com, via e-post eller ved å kontakte kundeservice på [email protected] eller på telefon 21 93 72 12. Det er ingen bindingstid. Ved utmelding har du 30 dager på å bruke opp dine bonussjekker og rabattkuponger. Etter 30 dager vil alle dine personopplysninger, bonussjekker/-poeng og rabattkuponger bli slettet. Varner AS forbeholder seg retten til å fravike dette punket ved forsøk på svindel.

Som medlem får du tilgang til din helt egen medlemsside, der du har full oversikt over ditt medlemskap, og kan administrere din profil og dine samtykker.

Du er ansvarlig for å holde Varner oppdatert om endringer i kontaktinformasjonen din, for eksempel navn, adresse, mobiltelefonnummer og e-postadresse.

Varner forbeholder seg rett til å gjøre endringer i vilkårene for fordelsprogrammet eller avslutte fordelsprogrammet. Endringer i vilkårene varsles til medlemmer senest 30 dager før endringen trer i kraft

Medlemskapet/avtalen gjelder inntil den sies opp av en av partene. 


BONUS 

Alle kjøp i Norge, inkl. nettbutikk, gir bonus, med unntak av kjøp av gavekort.

For bonusregistrering må kunden oppgi/fremvise medlemsnummer eller mobilnummer i kassen. I nettbutikken må kunden være innlogget.

Bonuspoeng etterregistreres ikke.

Hver krone gir ett (1) bonuspoeng.

Du kan samle bonuspoeng så lenge du er medlem.

1000 oppsparte bonuspoeng genererer automatisk en bonussjekk på 50 kroner. Du kan bruke din bonussjekk i alle våre butikker i Norge, inkludert vår nettbutikk. Bonussjekken vil ligge tilgjengelig for deg i kassen. Bonussjekken må brukes i sin helhet, og evt. restbeløp bortfaller ved kjøp for mindre en sjekkens verdi.

Bonussjekken har en egen gyldighetstid på 12 mnd.

Bonuspoeng eller bonussjekker kan ikke løses inn i kontanter.

Bonus og kjøpsinformasjon oppdateres kontinuerlig.

Ved retur blir du fratrukket bonuspoengene du opptjente ved kjøp av varen.

RABATTKUPONGER

Medlemstilbudene gjelder ord. pris og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Medlemstilbudene kan komme i form av %-avslag eller kroneravslag.

Gyldighet på medlemstilbudene kan variere.

Medlemstilbudene kan benyttes 1 gang hvis ikke annet er kommunisert 

 

FORCE MAJURE

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i forbindelse med med uttak av bonus eller kjøp av produkter/tjenester, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. 

HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Det er Varner AS som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig handleopplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»)..

Dette er personopplysningene vi behandler:

Personopplysninger du registrerer når du blir medlem og når du oppdaterer din profil, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse, fødselsdato etc. Informasjonen du oppgir vil også kunne bli beriket via oppslagstjenester, eller via sosiale medier du gir oss tilgang til.

Opplysninger om kjøp og opptjening av bonus når du benytter ditt medlemskap.

Opplysninger om hvilke email/SMS du åpner og klikker i. Det gjelder også hvilke sider du besøker på dressmann.com, hvilke linker du klikker på og hva du legger i din handlekurv. Når du er på dressmann.com gjelder Varners Personvernerklæring ved siden av disse medlemsvilkårene.

Informasjon du oppgir via vår kundeservice

Informasjon via cookies, se eget punkt nedenfor

HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen medlemskapet gir deg, som nærmere spesifisert gjennom formålene nedenfor.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto og medlemskap i fordelsprogrammet

For å kunne utstede bonuspoeng, bonussjekker og kontakte deg i forbindelse med ditt medlemskap.

For å kunne gi deg relevant innhold, kommunikasjon og tilbud, gjennom profilering. Å profilere vil si å analysere personopplysninger og kjøpshistorikk for å avdekke adferd, preferanser, evner eller behov hos deg som kunde.

For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss

For å ha mulighet til å vise deg mer relevante annonser i digitale flater, også i sosiale medier.

For å kunne informere deg om tjenester som forbedrer din handleopplevelse hos oss. For eksempel nye samarbeidspartnere, nye betalingsløsninger eller andre nye tjenester som du selv kan ta stilling til om du vil benytte eller ikke.

 

Vi benytter aggregerte og pseudonymiserte data for å se hvordan fordelsprogrammet fungerer og for å forbedre dette.

DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor

kundeservice

kommunikasjonstjenester

analyse/statistikk

annonsering

teknisk support

 

Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av disse medlemsvilkår. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk.

 

I etterkant av kampanjer, kan vi ønske å måle salg opp mot markedsaktiviteter for å kunne gi mer relevante tilbud fremover og dette gjøres ved å sammenstille avidentifiserte (hashede) kjøpsdata med markedsaktivitet hos tredjeparter. 

HVOR LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personopplysninger være regulert i henhold til EU/EØS standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger, og du kan når som helst kan trekke tilbake ditt samtykke, noe som vil innebære at medlemskapet avsluttes. Dette kan du enten gjøre selv, eller kontakte oss for å få hjelp.

Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.

Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.

Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.

Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.

Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør korrigeringer eller sletter dine personopplysninger, eller hvis vi begrenser behandlingen.

Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.

Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger ihht samtykket du har gitt oss.

Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke

Ønsker du ikke at vi benytter automatiserte avgjørelser og profilering av dine personopplysninger, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke til medlemskap i vårt fordelsprogram.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE?

Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

HVOR LENGE LAGRER DERE DATA?

Dine persondata blir lagret så lenge du er aktivt medlem hos oss, og ikke selv velger å melde ut av fordelsprogrammet. Hvis du ikke har handlet, har aktiv bonussaldo, eller hatt annen interaksjon med oss i løpet av 24 mnd, vil vi avslutte ditt medlemskap og slette dine persondata, så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de, jf. GDPR art. 17. Vi vil informere deg 3 uker før vi avslutter ditt medlemskap.

HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONDATA?

Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

HVORDAN FUNGERER REGELVERKET RUNDT PERSONOPPLYSNINGER?

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Varner AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med disse medlemsvilkårene.

COOKIES PÅ DRESSMANN.COM

Når du besøker våre nettsider, benyttes informasjonskapsler (cookie) til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Cookies gjør det lettere for deg, da de husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. De gir oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg. Du kan samtykke til og lese mer om Cookies her.

KONTAKTINFORMASJON

Behandlingsansvarlig er Varner AS, Nesøyveien 4, 1396 Billingstad, Norway. Har du spørsmål rundt ditt medlemskap eller dine personopplysninger, gjerne kontakt oss på [email protected] eller på telefon 21 93 72 12